Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op. We helpen u graag! U vindt onze adresgegevens op deze pagina. Stuurt u ons liever een e-mail? Vul dan het contactformulier.

  • Adres: Rijksstraatweg 16
    2121 AE Bennebroek
  • E-mail: info@starclinics.nl
  • Telefoon:  06 – 21 99 64 85

Contactformulier

Vul het contactformulier hieronder in om uw vraag te stellen. Let op: u kunt zich met dit formulier niet aanmelden voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan antwoorden op veel voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Ben je onverwacht verhinderd?

Neem dan uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op. We kunnen je afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden je plaats in te nemen. De kliniek is bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 21 99 64 85.

Helaas zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen wanneer je je afspraak na deze tijd annuleert of wanneer je niet op de afgesproken tijd verschijnt. Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden.

Ben je bij ons in behandeling en heb je een medische vraag?

Bel dan direct met 06 – 21 99 64 85. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook voor spoedgevallen/calamiteiten!

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Een behandeling op afbetaling of in termijnen is helaas geen mogelijkheid. De betalingsvoorwaarden zijn voor alle cliënten van Star Clinics gelijk.

Ik heb een gerichte vraag over een behandeling, maar kan het antwoord niet vinden. Wat moet ik doen?

Heb je op de juiste behandelpagina gekeken maar kun je nergens het antwoord op jouw vraag vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, onze social media kanalen of via info@starclinics.nl