Lipvergroting

De hyaluronzuur filler is speciaal ontwikkeld om jouw lippen meer volume en stevigheid te geven. Er zal meer volume worden gecreëerd waardoor de lippen, die van nature misschien altijd al smal zijn geweest, voller gemaakt kunnen worden.

De behandeling
Tijdens de behandeling zullen we jouw lippen opvullen door middel van een hyaluronzuur filler. Jij geeft zelf aan wat jouw wensen zijn en de behandelend arts zal je adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers. Voor aanvang van de afspraak krijg je een verdovende zalf opgesmeerd, deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen en de omgeving rondom de mond verdoofd zijn.

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt het gewenste aantal milliliter verdeeld over de lippen. Om de krul in de lip te accentueren kan de Russian Method toegepast worden. De behandeling van de lippen duurt maximaal 30 minuten. Natuurlijk is elk paar lippen anders en daarom bieden wij verschillende priktechnieken aan. De behandelend arts zal tijdens de afspraak met jou bespreken welke priktechniek het best bij het door jouw gewenste resultaat past.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan antwoorden op veel voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Wat zijn fillers?

Star Clinics maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en fillers op basis van calcium. Fillers bestaan uit een gel die volume terugbrengt in de huid en rimpels direct vermindert. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de jukbeenderen te accentueren, de kaaklijn strakker te maken of wallen te verminderen met een traangootbehandeling.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die normaal in je huid voorkomt. Als de hoeveelheid hyaluronzuur afneemt kunnen er rimpels ontstaan. Een behandeling met hyaluronzuur is daarom een logische stap in de strijd tegen rimpels. Injecties met hyaluronzuur worden al meer dan 20 jaar toegepast door orthopeden bij artrose en oogartsen bij bepaalde oogaandoeningen.

Hoe worden fillers gebruikt?

Met een dun naaldje brengt de arts de fillers in op de plaats van de rimpel of de plaats waar het volume moet worden hersteld. Dit gebeurt heel voorzichtig en geleidelijk.

Welk resultaat mag u verwachten?

Er is direct resultaat, maar na 2 weken is het resultaat optimaal. Je mag verwachten dat het resultaat, afhankelijk van de gebruikte filler, 6 tot ongeveer 24 maanden aanhoudt. Bespreek altijd met je behandelend cosmetisch arts wat er in jouw geval mogelijk is. Het resultaat kan namelijk per persoon verschillen.

Wat kost een lipvergroting met fillers?

Tijdens het consult zal de cosmetisch arts de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij Star Clinics verzekerd van de allerbeste zorg.

Privilege
Membership

Word nu ook kosteloos
member en ontdek de
exclusieve voordelen.

Aanmelden